Zgjedhja juaj
për lajmin e fundit

Aplikacioni i vetëm i cili ofron lajmet e fundit nga portalet më të mëdha në vend.

Kurse kohë duke përdorur
aplikacionin Lajmi Fundit

Të gjithë portalet
në një vend

Kërkoni thjeshtë
dhe shpejtë

Informohu në kohë
reale

I thjeshtë në
përdorim

Aplikacioni "Lajmi Fundit" ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit nga Shqipëria, por dhe një përmbledhje të gjithë mediave online.

  • I thjeshtë dhe kompakt.
  • Kërkim i shpejtë për çdo artikull.
  • Ruajtja e lajmeve të preferuara.
  • Ndarja në bazë të portaleve online dhe kategorisë.
  • Njoftime automatike me lajmet kryesore të ditës.
  • Personalizimi i shfaqjes së lajmeve.

Merr lajmin e fundit tani
dhe informohu në çdo kohë